Go Team Sweden

Grattis Sverige!

Duktiga Anna Haag som orkade enda in i mål och Tre kronor som fick revansch på Vitryssland. Nu är vi på gång igen. OS är lite roligt i små mängder. Det läskigaste är att allt jag har gissat på har blivit rätt hitills. Jag sa att Anja skulle åka ur och hon kraschade. Jag sa att Lindsey Vonn skulle gränsla och det gjorde hon. Borde kanske satsa lite pengar på mina aningar.

Modell för en dag

Igår var jag, Ankie och Sophie och tog bilder tillsammans. En modell för en dag grej. Vi upptäckte att vi skulle ha smugglat in vin och druckit mer innan för att kunna ta det mer seriöst. Framförallt i all väntetiden. Bilderna blev väldigt fina. Var en kul grej och blir ett roligt minne.

Luktar Vessla

Upptäckte en stöld idag på kontoret.

Min papperskorg är borta! Vem som nu skulle vilja ha en papperskorg?! Men förutom den så är min underbara undersköna värmefläkt borta. Jag funderar på att ringa in Ture Sventon. Här luktar Vessla.

Friluftsdag

Åkte skridskor på Råstasjön i lördags med Tankie. Det var sjukt roligt och vi drack varm choklad. Mysigt till tusen. Jag och Ankie åkte typ tre varv men tråk-Ted klagade på sina skridskor och på isen och satte sig till slut i en driva och pratade i telefon. Var lite för mycket snö på isen så det var lite läskigt när farten bara tog slut. Men sjukt bra träning, känner fortfarande lite i låren.

Igår fick jag äntligen med mig Johan ut och gå med mig. Gick ett varv runt Lötsjön. Så fint med all orörd snö och alla barn som åkte pulka på Golfängarna. På vägen hem sprang vi på Mange, Lina och deras lilla Hugo. Så söt han var synd bara att han sov i vagnen.

M-ordet

Känns som jag bara har ätit hela helgen.

I lördags hade vi Andreas och Anna över på middag och åt trerätters middag. Det blev en parmesansnäcka med skagenröra, parmalindad kyckling fylld med soltorkade tomater och basilika med ungsrostade grönsaker och en New York Blueberry cheesecake. Efteråt spelade vi Hur fan visste du det och kollade lite smått på Melodifestivalen.

Blev så mycket kvar av cheesecaken att vi bjöd över Ted och Anki på fika igår och ändå finns det massvis kvar. God men ack så maffig.

Igår kväll var vi ute och åt god grekisk mat med Tankie, Tomas och Mark. Var så mycket mat att Anki tog en doggy bag hem. Och en massa roligt prat om sociala regler. Kommer sakna Mark när han åker till Afghanistan i maj.

Valentines day

Jag vill se filmen Valentines day. Nu! Den verkar så himla bra och söt och gullig.

Pratade om den med Anki i onsdags så nu måste det bli av. Tror det här kan bli en ny the Holiday eller Love Actually film. Och det är bara en massa bra namn med i den. Kan ju inte bli annat än bra!


SF Bio: Valentines day
Källa: SF

Ny granne

Den här veckan har varit en väldigt bra vecka och kommer nog fortsätta så.

I måndags provade jag, Anki och Sophie på Bikram yoga. Sjukt varmt, väldigt svårt men så roligt. Har väldigt skön träningsvärk just nu. Så en punkt på "Att göra 2010-listan" är nu avprickad! Check.

I tisdags fikade jag med Annika på Cino. Visade henne mitt lilla smultronställe och det verkade falla henne i smaken. Sen gick vi hem och tittade på hennes fina lägenhet. Som nästan är granne med min haha. Muttrarna igen! Nästa gång ska hon få se min. Hennes var jättefin och mysig och ja, jag kände igen väldigt mycket från Öret-tiden.

Igår fikade jag med Anki på Cino. Mycket chai den här veckan. Sen hem och ställa sig i en varm dusch och kolla på Halv åtta hos mig. Vid ett väckte Johan mig när han rullade hem från finmiddag i Blå hallen.

På fredag ska jag och Anki gå och få underbar massage och ansiktsbehandling på Axelson. Längtar! Och på lördag ska Andy och Anna komma över på middag. Perfekt slut på underbar vecka, hoppas jag!

Mitt liv som tvåbarnsmamma

Bloggen handlar om mig, mina två barn och mina tankar och funderingar kring barnuppfostran och allt annat som rör vardagen.

RSS 2.0