Två steg bakåt...

men ett framåt.

Vi va och kollade in Gröna Stugan igår men blev inte imponerade så det sjönk på listan. Johan kollade med Koppartälten idag och de va inte ens öppna. Han är underbar som tar sig tid och ringer runt för att jag ska bli mindre stressad. Och nu har vi kanske hittat Det.

Ett bra ställe som inte är för dyrt och är lagom långt bort.

Hjärtat rusar

Fick precis samtal från Jocke. Jag visste att de skulle bestämma sig idag så jag anade lite när jag så namnet i displayen. Men ändå kom allt som en chock. Jag ville skrika, jag ville hoppa..!!

Vi vann! Vi vann verkligen.

Vi skämtade om det flera gånger att 3000 kr var inte skulle sitta fel men nu är det verklighet. Henrik från KPMG hade precis ringt och sagt att vår uppsats, VÅR, vann. Och att den var riktigt bra!

I love life!!!

Så nu är det fördrink på Bishop och sen middag och prisutdelning på slottet redan på torsdag. Så Örebro here I come!

Men sorry då..

Nu tycker jag att H är lite jobbig. Först klagar människan för att jag inte skriver tillräckligt ofta och sen när jag väl gör det så har människan mage att klaga på att det blir för mkt på en gång.

Men det är mina vågor som går upp och ner. Ibland har jag lite att göra och mkt tid och då kommer dom springande.

Ooopps.. I slipped

Igår var en stor dag för två stooora människor. Iaf i mina ögon.
Enligt många andras är A inte så stor.

Andy och Vicks fyllde år igår. Och tydligen blev han as pissed för att jag inte hörde av mig på hela dagen. Det va lite sjukt med tanke på att jag har reminder på datorn om hans födelsedag plus om fikan ikväll. Har tänkt på det en massa men ändå helt plötsligt försvann det ur hjärnan och igår kväll kom jag på det igen och skicka ett sms.

Sen fick jag höra idag av mams att han hade varit assur för att jag inte ringde. Sorry darling. Men vi ses ikväll så då ska jag säga det in person istället.

Hemmafest

Helgen va riktigt kul.
Spenderade lördag förmiddag i soffan tillsammans med Carrie och de andra i SATC. Älskar mig shoe-box!! Sedan åkte vi till A. Hämtade upp nio pizzor på vägen. Inte alls glupska =)

Va riktigt kul. Har ju inte sett de flesta killarna på flera år. Vissa på typ tio år. Så det blev mkt catching up. Och många nya ansikten i alla tjejer. Framförallt de som jag hört talas om länge och som jag bildat mig en bild om. Men det va riktigt kul. Festen hade allt... mat, tal, soffhoppning och lamppendling. Och jag fick ett löfte om en striptease utan dans. Det funkar. Så länge kläderna kommer av =) Fick mig lite att tänka på strippan i Öret. Hehe jag och H är fortfarande lite oense om hur mkt vi faktiskt blev erbjudna för att strippa. Jag säger 14,000 och hon säger 14,000 per person. Hmm mkt pengar iaf.
Nu har jag så mkt skvaller som jag vet att M bara läääängtar efter att få höra. Får se vem som bryter först, jag eller hon.

Fick ett erbjudande om att spendera nyår i fjällen. I'm there!

Teknisk.. me??

Jag vet inte varför min mamma tror att jag är hyper teknisk bara för att jag läste en kurs i webbdesign i skolan och kan förstå intruktioner på webdesignskolan och leka med en bloggdesign.

Det betyder iaf inte i min värld att jag kan starta en sida där folk kan lägga upp bilder. Får väl starta en picbox annars så kan folk göra sina bilder utbyten där och skriva lista och sånt här på bloggen.. Eller starta en ny. Eller jag vet inte men sååå tekniskt är jag ju inte. Får väl fundera på det. Sa det till Johan och han sa blankt nej. Haha allt extra arbete är han för lat för.

En till avbockad

Igår kom vi ett steg närmare..
Tihi. Efter en lååång väntan på ett telefonsamtal eller mail kom det. Hon ringde och sa att hon hade fått tag i båda i min storlek. Wiii.. Så vi skyndade oss dit. Affären stängde kl 19. Jag gick från jobbet kl 18 och fick stressa som bara den och kom i in affären tio i. Bestämde mig ganska fort och sen började allt pappersarbete. Men nu äntligen är dom mina. Eller tja nästa vecka när vi ska hämta dem.

Sååååå fina. Me like.

Min axel är din

Jag lider med stackars K.
Ringde henne igår och ville se hur det va med henne för att hon aldrig ringde tillbaka. Och fick då reda på att hon åkt ner till Frankrike där henne mamma låg på sjukhus. Med en blödning i hjärnan. Önskar så att jag kunde göra mer än att erbjuda min axel och telefontid.

Jag kommer ihåg hur hemskt det var när ambulansen kom och hämtade pappa mitt i natten. Och man inte får gråta för att vara stark för mammas skull. Istället gick jag ut iförd nattlinne i vinternatten och låtsades söka efter ambulansen. Hemskt. Så hjälplöst!

Ombyte???

Jag är så glad.
Fick det bästa samtalet igår. Dom ringde från bemanningsföretaget som hade hand om det andra jobbet jag blev erbjuden. Revisorsjobbet. Tydligen hade hon som intervjuade mig bett att dom skulle ringa mig först nu när de hade fått en ny öppning. Hihi så glad. Jag gjorde tydligen ett superbt intryck på henne. Så jag bad rekryteraren att hälsa hur glad jag var och att jag skulle vara intresserad lite längre fram om typ ett år. Weee. Så har man ett annat jobb säkrat om jag vill byta.

Mitt liv går som på räls! (ibland)

Kvällen med Det

Igår var det dags för ännu en överraskning.
Vi åkte hem till mams och paps för att hämta Rosie och äta lite middag. Jag blev lite sen trodde jag när jag gick från jobbet men efter att ha halvsprungit ner för Upplandsgatan. Men vi kom i tid i alla fall. Sen kom nyheten... hehe inte så ny kanske men ändå. Och reaktionen va iaf bättre än vissa andras.. Och ett lååångt samtal bröt ut. Vi skulle bara stanna en liten stund men kom hem vid nio tiden. Med en gosig Rosie. Som jag har saknat henne!!

Lite krångligare, lite bättre

Precis pratat med A. Vi sågs snabbt igår när jag skrämde bort honom.
Nu ringde han och va sjukt nyfiken för hur det gick igår, och jag vet att H är det med. Men så kom han också med det mest krångliga förslaget hittills. Jag sa att jag ska skjutsa Johan till Sumpan imorrn innan de ska gå till matchen så vi kan gå på systemet först varpå han rabblade upp allt han hade köpt hem redan. En heeeel del. Kände mig viktig som ingick i den utvalda skaran som var inbjuden att dela på det.

Sen tyckte han att jag skulle ställa min bil hos honom, ta hans bil hem. Sen tar Johan vår bil hem och så kör vi hans tillbaka på kvällen och hämtar de tio förbeställda pizzorna på vägen. Inte alls krångligt =)
Ska bli kul att träffa alla igen och att umgås med A.

Snipp snipp

Imorgon är den stora klippardagen.
Jag ska gå till Frida och fixa till rufset lite. Har några idéer på hur jag vill ha det men inget konkret. Det enda jag vet är att jag inte vill ha det alltför kort eftersom jag vill ha ganska långt till sommaren sen.

Men här är några förslag.

                                           


                                                

Källa: frilla.se och beautyriot.com

Bring bring

Ikväll ska det ske.. Lite pirrigt men ändå inte.
Hoppas bara att jag kommer ifrån jobbet i tid.

He ain't heavy, he's my brother

Har nog aldrig hört A så glad som han var idag. Hahah. Jag är lika glad jag. Kan ju inte låta bli liksom. Kan ju inte låta bli att le och att bli smittad! Känns bra att vi kommer varandra lite närmare ibland. 

Jag att bror tycker om presenten jag köpte åt honom. Slog in den igår efter att mamma och pappa gav sitt ok. Ska lämna upp den i villan sen så han får öppna den tidigare. Gick inte att förlänga bytestiden...

Äntligen frisk

Det värsta med att vara sjuk är att jag drömmer mycket mer än vanligt. I natt lyckades jag klämma in två. Båda var skumma på sitt egna lilla sätt. Den ena var att R och D blev skadade och att vi plockade äpplen. Den andra var jag och handlade mat i Örebro med pappa fast det var inte Örebro och sen satte vi oss på bänken nedanför kassan och åt en sallad. Fast vi blev tillsagda flera gånger att det fanns ett bord lite längre bort.

Skummisch.
Plus att jag tydligen lät i sömnen, ynkligt som att jag hade ont hela natten. Stackars Johan.

Väntans tider

Om mindre än tolv månader.
Hoppas och håller tummarna!

Nu har jag något annat att se fram emot än bara jul. Men den drar ihop sig och jag vet redan en present till J. Kan vara för att han sa det rakt ut. Hehe har slutat med de subtila önskningarna. Det funkar inte. Jag har också sagt vad jag vill ha så nu hoppas jag att jag får det också. Ganska kul att när vi gick på MQ igår drog han händerna över ett par randiga Bläck t-shirts och sa "jag tycker om Bläck" och jag svarade bara att jag vet. Haha vaddå subtilt.

Att hålla en hemlighet...

... är så sjukt svårt. Jag vill bara skrika ut det till hela världen.
Det är så mycket jag vill fråga folk i min närhet om. Så mycket jag vill säga. Men får inte. Inte än. Måste vänta. Och det är såå svårt.

Såklart kunde jag inte hålla mig helt utan var "tvungen" att lätta mitt hjärta till Helena och Nanna. De är ju ändå ganska inblandade. Är så glad. Går på små rosa moln! =)

Mitt liv som tvåbarnsmamma

Bloggen handlar om mig, mina två barn och mina tankar och funderingar kring barnuppfostran och allt annat som rör vardagen.

RSS 2.0