Phototime

Igår kom fotografen och tog bilder på vår fina lägenhet. Vi spenderade hela helgen med att städa och plocka undar saker. Nu har vi fyllt mitt gamla rum uppe hos mamma och pappa.

Hoppas jag får se bilderna idag. Nyfiken! Sen blir det annonsering imorgon och visning nästa vecka! Hoppas hoppas

Uselt, helt uselt

Började morgonen på sämsta sätt.
Skulle göra smoothie och vi hade inga bär. Men sen så hittade jag lite jordgubbar. Slängde i några i mixern och drog igång. Hann knappt starta innan en stor plastbit lossnade ur mixern och snuddade min arm innan den for över hela köket. Fick små jordgubbsbitar i hela den nystädade köket. Bara att städa, igen! Och kasta den lilla mixerskålen.

Jag är trött på dillsås

Nu är det klart.

Nu ska vi flytta. Lämna vår älskade lilla lägenhet för en större. Och nyare.
Jag fick inte mitt plus, en öppen spis, men får gå hem till Ankie istället och mysa framför hennes.

Men nu börjar det jobbiga. Först att hitta en mäklare som ska sälja vår lägenhet och sen städa och röja. Hade en mäklare hemma igår som gick runt och sa vad som skulle tas bort till visningen. Det var mycket. Och en massa nya blommor behövs köpas. Och en lampa.

Någon som vill hjälpa till och flytta?

Myspys med vampyr

Njöt ordentligt av att komma hem till min älskling sen och bara sitta uppkrupen i hans knä och kolla på True Blood. Kan erkänna att jag faktiskt börjar fastna för serien. I början hade jag typ mardrömmar och det blev inte bättre av att Johan smög närmare och andades mot min hals när jag drömmer om vampyrer. Men nu går det bra, peppar peppar. Inne på andra säsongen. Det är så kul varje gång Alexander pratar svenska i serien.

Blöt örekväll

Nu är jag hemma och tillbaka i vardagen eften en helg hos Heena.

Det blev en massa shopping i lördags, ångest. Ett par skor ska tillbaka. Röda skor kändes helt rätt i affären men känslan försvann hemma framför spegeln. Sen blev det en krogrunda som resulterade i mer ångest dagen efter när vi kollade saldot och såg hur mkt som gick åt till drinkar. Tur att vi inte ses oftare. =)

Så klart blev det en vända till Java. Men det var inte lika gott eller mysigt när vi var halvbakis och en massa massa barn överallt. Våra stackars huvuden.

Trolovning i gaten

Är så glad för Ankie och Ted.

Nu kan hon göra mig och Caro sällskap. Eller nästan. Nu är hon ju trots allt trolovad.
Finns en kvar vi väntar på, tick tack. Haha.

Stand up på bio

Var på premiären av stand up på bio igår på Skandia biografen.Det var så sjukt kul att jag skrattade så jag grät. En helt fantastisk upplevelse. Förutom Tobias Persson och Johan Glans var även Nour El-Rafai där. Nästa veckas biljett är redan bokad, då blir det skånskt med David Batra och Marika Carlsson. Vilket torsdagsnöje sen.

Min höst kommer verkligen bli rolig med stand up på torsdagarna och Kvarteret Skatan på Rival.

Kräftkalas är ett kalas med fulla glas

Är helt uppe i varv just nu.

Blev precis färdiga med att göra om vårt showroom till ett långbord med kräftlyktor hängande i taket. Eller iaf två kräftlyktor, sedan är det två som är tja.. mer prideaktiga än kräftiga. Men de hänger fint det med.

Var ganska kul när vi hängde upp snöret i taket. E stod och hängde över en stege och knöt upp trådarna i båda ändar av taket. Sen hämtade vi en lykta och hängde på den och den hängde inte om man säger så. Den la sig platt ner på bordet, så det var bara att klättra upp igen och strama till snöret.

Nu är allt klart som kan vara klart. Bordet är dukat, pajen bakad och pajerna inköpta. Nu väntar vi bara på folket och på de goda röda kräftorna. Mums!

Mitt liv som tvåbarnsmamma

Bloggen handlar om mig, mina två barn och mina tankar och funderingar kring barnuppfostran och allt annat som rör vardagen.

RSS 2.0