Snart hemma

Äntligen är min älskling på väg hem. Dumma Island. Men på tisdag kommer han hem.

1+4=7?

Fick igår redan på att Robban tänkte fira sin 30 års dag i Östersund samtidigt som Storsjöyran. Sjukt najjs. Så jag och Ankie gick loss på att kolla flygen från Bromma till Östersund. Dumma Östersundsflyg vägrade flyga de dagarna så vi hittade ett annat bolag, NextJet. Allt verkade så himla bra, skulle kosta 1125 kr tur och då slippa köra bil i åtta timmar.

Sen skulle vi boka för alla fyra samtidigt och skulle precis betala när killarna frågade igen priset. Det kostade 1125 för en person men skulle gå på 7300 för fyra?! Mysko. Tur att de stoppade oss i tid. Nu får Johan ringa och fråga bolaget som inte har en kundtjänst vad som händer.

Algarve baby!

Igår hade vi semesterträff haha. Vi skulle enas om ett hus att hyra i sommar och vi lyckades. Så vi kollade flyg och fick precis svar från ägaren att allt klaffar! Så vecka 28 åker vi till Algarve, Portugal! Så underbart. Kolla bara på huset:

Carvoeiro villa nummer

Carvoeiro villa nummer

Carvoeiro villa nummer

Carvoeiro villa nummer

Jag vill ha sommar nu!!! Nu ska vi bara boka flyget och sen börja köpa en ny garderob. Mitt mission under resan blir att få upp Johan på hästryggen. Frank var väldigt på och vi tjejer såklart så nu får han ta en för laget. =)

Mitt liv som tvåbarnsmamma

Bloggen handlar om mig, mina två barn och mina tankar och funderingar kring barnuppfostran och allt annat som rör vardagen.

RSS 2.0