Så kom våren

Åh den efterlängtade värmen. Vi åkte ner på fredag morgon med sedvanligt stopp för god mat i Norrköping. 

Gungar som en stor pojke

Väl nere hade vi det underbart. På lördagen var det underbart väder med ca 18 grader i skuggan och nästan vindstilla. Vi fick storfrämmande från Hasslö vilket Matilda älskade. Hon är så glad i Sinne och Emma. Även Erik men just de andra har gjort ett avtryck. 
Njuter i solen. 

Delar av familjen. 

Härligt med tunna kläder och lätta skor


På söndagen var vi först i lekparken med en annan barnfamilj och på eftermiddagen på tårtkalas hos vänner. Vi hälsade på kossor vilket både Oskar och Matilda uppskattade enormt. 


Oskar somnade i lekparken. 

Varje kväll har vi suttit uppe och pratat och skrattat och det är så härligt avslappnat. 

Lugnet innan stormen igår


Men igår slog det till och på natten vaknade vi av en stank i sovrummet. Då hade Oskar gjort ner hela sig och hela sängen så det var bara att sanera. Sen gjorde han det en gång till plus kräktes så vi tog beslutet att dra direkt på morgonen.  

Klockan sju var vi klara och åkte. Matilda grät för hon ville inte hem, hon ville stanna kvar. Oskar kräktes två gånger i bilen och var gnällig och törstig men sov i två omgångar. Väl hemma sen kräktes han bara en gång på kvällen så det finns visst hopp. Men stackarn är illröd och öm i rumpan efter en hel dags magsjuka. 

Nu håller vi alla tummar och tår för att vi andra klarar oss och för att han är bättre imorgon. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt liv som tvåbarnsmamma

Bloggen handlar om mig, mina två barn och mina tankar och funderingar kring barnuppfostran och allt annat som rör vardagen.

RSS 2.0