En hel vetenskap

Igår var jag och Nahal på bio.
Som vanligt är jag en tidsoptimist när det gäller mitt jobb. Som Helena så fint påpekat så kommer jag aldrig därifrån vid fem som jag ska. Hon brukar alltid ringa vid tio eller tjugo över i hopp om att vi kan prata på vägen hem men jag sitter oftast kvar eller håller på att packa ihop då. Ska bättra mig, lovar! =)

Bion började halv sex och tio över fem sprang jag ut från kontoret och gick i rask takt nerför Drottninggatan. Hade ju planerat att kunna gå in på Mixage på vägen men nej nej. Kom fram och vi ställde oss i kö sedan snabbt in i salongen. Men vi fick en liten överraskning.

Istället för Benjamin Button började Australia. De som satt bredvid oss trodde det var en trailer men vi började undra eftersom varken Nicole eller Hugh syntes till. Sen avbröts den och det blev en lång paus innan trailers gick igång igen. Och till slut började vår film.

Men SF har blivit nya SJ. När den var slut tändes aldrig lamporna och folk började lysa med sina mobiler för att hitta sina grejer. Jobbigt!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt liv som tvåbarnsmamma

Bloggen handlar om mig, mina två barn och mina tankar och funderingar kring barnuppfostran och allt annat som rör vardagen.

RSS 2.0